Stampila electronica E-mark

descarca aplicatia e-mark aici

Compacta și mobila

Ușor de utilizat în mișcare fără conectare la rețea datorită bateriei încorporate. Stampila E-mark poate fi utilizată ori de câte ori este nevoie - fie în birou, fie în următoarea călătorie de afaceri. Poate fi folosit la fel de flexibil ca stilul tău de viață.

Crearea cu ușurință a amprentelor individuale

Utilizați propriile imagini și texte pentru a crea imprimeuri cu editorul din aplicația e-mark.

Schimbarea amprentelor în mod flexibil

Comparativ cu ștampilele normale, puteți schimba amprentele ușor și fără efort cu aplicația gratuită e-mark App.

Un gadget de imprimare gata de utilizare

Alegeți o imprimare dintr-un set cuprinzător de șabloane predefinite pentru marcarea imediată.

Imprimari multicolore

Cartușul multicolor permite imprimarea siglelor, imaginilor și șabloanelor predefinite în culori pline.

Cand folosesti E-mark?

La birou, la evenimente, la domiciliu sau intr-o călătorie – stampila electronica e-mark este partenerul perfect în diferite situații.

Utilizare mobilă și flexibilă

Creați, modificați și transferați cu ușurință amprentele de culori pe etichetă și marcați oriunde, oricând și oricând doriți.

Instrument de organizare la birou

Stampila electronica E-mark este un instrument multifuncțional de birou pentru ștampilarea documentelor imprimate, marcarea pe plicuri sau pe echipamentul din  birou și va face viața biroului mai simplificata. Stampila electronica are funcții speciale cum ar fi data și ora automată, generatorul de coduri QR și codul de bare și un set de șabloane predefinite care vor simplifica munca la birou.

Este un instrument de personalizare și marketing

Cu e-mark, toate tipurile de plicuri, cutii sau pungi sunt ușor de personalizat stampila fiind un instrument perfect pentru scopuri de marketing. Utilizați-l la evenimente sau la contacte directe cu clienții dvs.

Utila in Logistică

Ori de câte ori este nevoie să marcați pachete, etichete sau documente cu coduri de bare, numere de articole sau alte informații, stampila e-mark vă poate ajuta. Stampila are baterie încorporată și un generator de coduri QR și de coduri de bare incluse în aplicație, acesta putand fi utilizat oriunde aveți nevoie.

Aparat de marcare practic și flexibil

Puteti utiliza etichete individualizate pentru a marca și suprafețele neabsorbante, cum ar fi materialele plastice, sticla sau metalul, cu aceasta stampila electronica. Poate fi folosit și pentru a marca pe aceste suprafețe doar temporar.

 

Caracteristici tehnice si folosire:

Conexiune Wifi

E-mark se conectează cu dispozitivul dvs. mobil (cum ar fi un smartphone sau tabletă) printr-o rețea WIFI proprie, generată. Amprentele sunt transferate rapid și pot fi marcate imediat.

Marcaje pentru poziționarea exactă

Marcajele de pe lateralul dispozitivului e-mark asigură o poziționare sigură a documentelor dvs. cu ajutorul unor senzori cu tehnologie avansată. O crestătură în mijlocul zonei de imprimare arată linia centrală a amprentei. Funcționează perfect cu etichetele COLOP.

Fereastră transparentă

O fereastră transparentă în față oferă o imagine mai bună a amprentei în timpul marcării.

Bandă de lumină

Luminile LED din bandade lumină din jurul dispozitivului e-mark indică starea curentă și conectivitatea dispozitivului mobil.

Cartuș de cerneală tricolor

Cartuș de cerneală ușor de înlocuit și de lungă durată pentru amprente color de înaltă calitate.

Cap de imprimare

Capul de imprimare este integrat în cartuș și este vizibil în partea de jos a dispozitivului e-mark.

Baterie

Bateria Li-Ion încorporată cu încărcare rapidă (11,1 V) permite utilizarea dispozitivului e-mark timp de câteva ore (marcare continuă 4,5 ore) fără conectarea la rețea. Bateria se re-încarcă în 2,75 ore (0 - 100%).

Stație de andocare

Stație de bază pentru încărcarea rapidă și protecția împotriva uscării capului de imprimare.

Capac de protecție

Este integrat în stația de andocare și protejează optim capul de imprimare împotriva uscării. Dispozitivul e-mark trebuie întotdeauna pus în stația de andocare care conține capacul de protecție integrat.

Roți de ghidaj

Mutați ușor de la stânga la dreapta sau invers pentru a marca o amprentă, mișcare ajutată de roțile de ghidaj.

Senzor

Un senzor optic asigură controlul vitezei pentru cele mai bune și mai fiabile rezultate de imprimare.

Interfață USB

Conectați dispozitivul e-mark la computer prin intermediul unui cablu Micro-USB. Rețineți că încărcarea se face numai cu mufa de alimentare.

Comutator ON / OFF

Porniți dispozitivul e-mark acționând comutatorul ON/OFF printr-o deschizătură de pe stația de andocare pentru a evita uscarea capului de imprimare.

Contact

4 pini de contact asigură o conexiune între e-mark și stația de andocare pentru încărcare.

Capac protector

Poate fi deschis cu ușurință pentru a schimba cartușul cu ajutorul unei mici crestături în partea inferioară a capacului.