• Preț
  lei - lei
 • Culoare
  0
  0
  0
  0
  0
 • Capacitate
  0
 • Format
  0
  0
 • Producător
  0
  0
Aparate de laminat

Utilizând un laminator de birou vei scăpa de grija protejării documentelor. Un laminator de birou este o investiție foarte bună dacă vrei să îţi protejezi actele sau  fotografiile de substanțe chimice și de lichide, dacă nu vrei să le îndoi sau să le rupi sau dacă ai o afacere ce implică și servicii de papetărie, birotica si xerox.

Cum alegi cel mai bun laminator de birou?

 1. Tipul laminatorului

Laminator la cald- Acest procedeu de laminare presupune acoperirea hârtiei cu o peliculă de plastic, folosind temperaturi ridicate, aplicând un adeziv de pe foliile de plastic sau din cartușiere, topindu-l pentru a proteja hârtia. Acesta este un procedeu permanent sau semi-permanent de protejare a documentelor, iar rezultatul va fi conform asteptarilor dumneavoastra.

Laminator cu presare la rece- Laminatorul presează, cu ajutorul unor role speciale, hârtia și foliile, astfel că interiorul să devină vidat, fără a apărea bule de aer.  Reprezintă cea mai bună achiziție pentru suprafețe mai mari de hârtie, protejând în mod temporar documentele, fotografiile, afișele sau hărțile.

 1. In functie de consumabile

Laminator cu rola de folie- este ideal pentru o utilizare frecventă, mai ales pentru imagini de mari dimensiuni, însă este și foarte costisitor.

Laminator cu cartusiera- Acest tip de laminator este mai potrivit utilizatorilor convenționali. Costul de achiziție, dar și cel de întreținere este mai redus, însă nu vei putea folosi aparatul la o frecvență foarte mare. Acest tip de aparat folosește un cartuș separat pentru fiecare laminare.

 1. Ce functii trebuie sa aiba laminatorul?
 • Buton ON/OFF – Necesar pentru a porni și opri aparatul în funcție de necesități. Acesta trebuie să fie ușor de accesat.
 • Oprire automată – O funcție foarte utilă, aparatul oprindu-se automat după un interval de timp în care nu mai este folosit.
 • Anti-blocaj – O funcție care îți permite să scoți hârtia cu ușurință în cazul în care se înregistrează o funcționare defectuoasă.
 • Semnalizare la încălzire – În momentul în care aparatul este pregătit pentru laminare, acest lucru se va semnala fie sonor fie luminos. Aparatele de laminat la cald vor avea nevoie de un anumit timp înainte de a fi gata de utilizare. Procesul de încălzire poate dura 5 minute, 15 minute, sau chiar mai mult, în funcție de performanțele aparatului.
 • Perioada de incalzire- Pentru laminatoarele la cald, această funcție este deosebit de importantă, cu atât mai mult că nu întotdeauna ai timp să aştepţi 20 de minute până ce se atinge temperatura optimă. În cazul aparatelor bune, perioada de încălzire variază de la 5 la 15 minute.

 1. Garantia produsului

Garanția laminatorului de birou trebuie să fie de minim 24 de luni. În concluzie, dacă doreşti să îți utilezi biroul de acasă sau de la serviciu cu un laminator, trebuie doar să ții cont de criteriile mai sus menționate. Creșterea durabilității foilor imprimate, fie ele documente sau fotografii reprezintă cel mai important avantaj al achiziționării unui astfel de aparat.

Sortare
Afisare
Laminator A4 Leitz Ilam Home Office albastru 73680036
Laminator cu design modern, potrivit pentru biroul de acasa. Obtii rezultate excelente fara setari c..
Laminator A4 Leitz Ilam Home Office gri 73680089
Laminator cu design modern, potrivit pentru biroul de acasa. Obtii rezultate excelente fara setari c..
Laminator A4 Leitz Ilam Home Office roz 73680023
Laminator cu design modern, potrivit pentru biroul de acasa. Obtii rezultate excelente fara setari c..
Laminator A4 Leitz Ilam Home Office verde 73680064
Rezultate excelente, fara setari complicate. Sistem de incalzire rapid- este gata de folosire in d..
Laminator A3 Leitz Ilam Home Office gri
DESCRIERE PRODUS: Laminator compact. Protrivit pentru birou Rezultate excelente, fara setari..
Laminator A3 Peach Premium PL755
Fisa produsului Manual de utilizare - Latimea maxima de laminare: 330 mm - Format maxim de lu..
Laminator A4 Peach Home Office PL707
Manual de utilizare - Latimea maxima de laminare: 230 mm - Format maxim de lucru: A4 - Folii la..
Laminator A4 Peach Premium PL750
Fisa produsului Manual de utilizare - Latimea maxima de laminare: 230 mm - Format maxim de lu..
Laminator Locor 1700 full-automatic
    Livrarea din stoc a produsului se va face incepand cu luna martie 2019.   Despre..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)