Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

Contractul SUPREMOFFICE cu clienții:

Compania care administrează site-ul www.supremoffice.ro, denumit în continuare supremoffice.ro, este S.C. SUPREMOFFICE S.R.L.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina "Termeni de utilizare" în partea dreaptă în secțiunea "Informații".

Dreptul de autor:

Întregul conținut al site-ului SUPREMOFFICE - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea S.C. SUPREMOFFICE S.R.L și a furnizorilor săi și este aparat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al S.C. SUPREMOFFICE S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la informațiile de pe site:

S.C. SUPREMOFFICE S.R.L garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul supremoffice.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. SUPREMOFFICE S.R.L fără acordul prealabil scris al acesteia.

Produse:

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Pozele ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice  si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Nicio prezentare sau descriere nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti in scris informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.

Unele informatii din paginile web pot fi vechi / neactualizate, incomplete sau eronate. Nu ne asumam nicio raspundere sau obligatie vis a vis de posibilele consecinte ce ar rezulta din folosirea acestor informatii. Folosirea pozelor sau a informatiilor de pe siteul acesta fara a le verifica obligatoriu inainte de cumpararea produselor este pe riscul exclusiv al clientului, acesta acceptand fara rezerve si irevocabil ca ignorarea avertismentelor de mai sus i-ar putea crea neplaceri, pagube sau diverse alte pierderi de orice natura, pe care nu i le va putea imputa in niciun fel furnizorului sau producatorilor sau partenerilor furnizorului.

Nicio informatie obtinuta telefonic sau verbal sau in orice alta forma care nu poate fi dovedita ca autentica si ca provenind de la o persoana care reprezinta legal pe furnizor, nu va implica furnizorul sub aspectul vreunei raspunderi de orice fel.

Limitarea răspunderii pentru produse și servicii:

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producator și, de asemenea, în limita stocului disponibil. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. și furnizorii săi își rezeră dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective în România. Din acest motiv, S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul SUPREMOFFICE, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu răspunde de eventualele defecțiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garanție original emis de importator sau furnizor. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voința și a contractului de vanzare cumpărare se face în momentul semnării de catre client a facturii fiscale ce insoțește produsul. Factura fiscală ține loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin e-mail și prin orice alte metode, cu personalul S.C. SUPREMOFFICE S.R.L., nu constituie acceptări ferme ale comenzii și deci nu semnifică incheierea contractului la distantă.

Limitarea răspunderii pentru prețuri:

Prețurile prezentate includ TVA (19%), însa nu includ cheltuielile de livrare în exteriorul județului Cluj, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă sau, în cazul plăților cu ordin de plată, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Limita minimă a unei comenzi este de 50 ron TVA inclus.

Limitarea răspunderii pentru livrare:

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită în Cluj Napoca pentru comenzile care depăsesc valoarea de 50 RON (inclusiv TVA). În cazul comenzilor livrate în afara județului Cluj, clientul va trebui sa suporte taxa serviciului de livrare prin curierat,valoare care i se va comunica inainte de confirmarea comenzii.

S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzantelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni înca o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Limitarea răspunderii pentru plată:

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada plații trebuie trimisă către S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. la adresa de e-mail contabilitate@supremoffice.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

Limitarea răspunderii pentru garanția produselor:

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiaza de garanția practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor: Utilizatorii care vizitează site-ul SUPREMOFFICE pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun un fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră ca utilizatorul conferă societății S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu își asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site.

Limitarea responsabilitații pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser:

Site-ul SUPREMOFFICE este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări, sau actualizări. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SUPREMOFFICE. S.C. SUPREMOFFICE S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul SUPREMOFFICE. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Politica de utilizare Cookie-uri. Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de supremoffice.ro si este descrisa in Privacy Policy (GDPR).