Menu
Your Cart

SupremOffice vă mulțumește pentru accesarea platformei. Vă dorim cumpărături plăcute și vă reașteptăm pentru a cumpăra articole noi ! 

Blog SupremeOffice

19 Jun Alegerea unei imprimante laser in 2019
admin 0 636
Cum să cumpărați o imprimanta laser rezistenta?Imprimarea laser a avut multi ani dificili in ultima vreme. Ritmul de inovare al acestei tehnologii de imprimare (in special din cauza formulei chimice de toner) a încetinit până la exasperare. În plus, imprimantele cu jet de cerneală de afaceri de mare viteză, cu costuri reduse pe pagină, cum ar fi ce..
19 Jun Best Office Design
admin 0 412
Designul unui birou si tehnica necesaraBiroul ideal oferă confort, intimitate și un spațiu de lucru organizat plin de papetarie si birotica. Cu doar puțină planificare și pregătire vă va permite să profitați la maximum de ceea ce aveți. Merită ceva timp și efort pentru a o face corect: odată ce ați început să lucrați, orice modificări sau anulări î..
05 Dec Laminarea
admin 0 162
Ce este laminarea? Laminarea este o operatiune post-tiparire ce confera documentelor din hartie rezistenta in timp si un aspect elegant. Laminarea colilor din hartie sau carton se realizeaza partial automat cu ajutorul laminatorului. Practic, pe suprafata de hartie sau carton se aplica o folie subtire de plastic mata sau lucioasa, in functie de cer..
22 Nov Aparate de indosariat
admin 0 149
Indosarierea Este cea mai buna metoda de a pastra in ordine documentele si a crea materiale profesionale, bine organizate, cu aspect impecabil si usor de parcurs. Se realizeaza cu aparate manuale sau electrice, disponibile pe piata in modele variate ca viteza de lucru, capacitate si sistem de functionare. Din punct de vedere al tehnicii de prindere..
21 Nov Distrugatoare de documente
admin 0 145
Distrugatoarele (TOCATOARELE) de documente sunt clasificate de Uniunea Europeana dupa standardul DIN 66399 (vezi detalii aici). in baza unor nivele de securitate clasificate de la 1 la 7, in raport cu tipul de secretizare a documentului, impartind astfel echipamentele de taiat in trei clase de protectie: “1” reprezintand cel mai mic grad de protect..
20 May Cum aleg cea mai buna ghilotina pentru birou?
0 60
Ghilotine cu parghieO ghilotina reprezinta un dispozitiv care te ajuta sa tai hartia sau fotografiile la dimensiunea dorita. Cu ajutorul acestui aparat poti realiza pliante, calendare, carduri sau carti de vizita. Ghilotina de birou este un dispozitiv necesar, indiferent de tipul afacerii pe care o administrezi. Este ideală chiar și pentru biroul d..
20 May Indosarierea documentelor
0 53
Indosariereaeste cea mai buna metoda de a pastra in ordine documentele si a crea materiale profesionale, bine organizate, cu aspect impecabil si usor de parcurs. Se realizeaza cu aparate manuale sau electrice, disponibile pe piata in modele variate ca viteza de lucru, capacitate si sistem de functionare. Din punct de vedere al tehnicii de prindere,..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.